keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Mitä kuuluu Jaffalle ja Karmalle

Ajattelin taas kirjoitella vähän, kun edellisestä kerrasta on niin tolkuttomasti aikaa. En varmaan saa kyllä kirjoitettua aiheista, joista olin ajatellut viime kesänä kirjoittaa... Mutta jotain muuta sitten varmaan.Jaffa on toipunut aikaisemmasta vammasta tosi hyvin ja on päässyt jo juoksemaan irti. Sterkkasin sen myös nyt keväällä. Olin tekemässä sitä joka tapauksessa, mutta sieltä löytyi alkava kohtutulehdus. Kerrankin tuon koiran kanssa kävi tuuri, nimittäin kohtu saatiin pois ennen valtavia kipuja ja hengenvaarallista tulehdusta. Siitäkin leikkauksesta Jaffa toipui hyvin ja siltä osin kaikki kunnossa

Ei Pikku-Kryynin kanssa kaikki kuitenkaan kunnossa ole. Jaffalla on jokin uusi vaiva takapäässä (selässä), jota nyt tutkitaan ja hoidetaan. Vaikuttaisi olevan lihaksissa kuitenkin.

Karman kanssa me ollaan kisattu kaksi kisaa tänä vuonna. Itseasiassa juurikin tänään meidän piti osallistua Kesälesken iltakisoihin HVK:lla, mutta Karmapa päätti aloittaa eilen juoksunsa. Tietenkin. Koska Karmalta puuttuu vielä (enään) yksi KV-aika, jotta hän valioituisi. Juoksut ovat kyllä sotkeneet jokaikisen kisakauden tähän mennessä. Toivottavasti se toipuu juoksuista hyvin, että päästään vielä syksyllä yrittämään. Ainakin se on nyt ihan hyvässä kunnossa.

Karman treenaaminen on aina ollut aika tuskaista. Se ei nimittäin liiku metriäkään ellei siihen ole joku hyvä syy. Jos itse juoksen tai poljen pyörällä se tulee kivasti mukana, mutta jos yritän pitää sitä metsässä tai puistossa irti, sille pitää jatkuvasti olla heittämässä leluja. Muuten se on kirsu minun pohkeessa kiinni eikä mene turhan kauas.


Liedon maastokisat eivät menneet kummoisesti ja kelikin oli ihan hirveä. Päivä oli kuitenkin kiva. Liedon Parmaharjulla järkätyt kisat ovat kesän suosikkini, koska siellä on huippukiva meininki ja se on aina ollut toimiva. Olen käynyt siellä kolme kertaa. Tampereen ratakisat taas menivät Karmaksi tosi hyvin, plakkarissa kaksi KV-aikaa eli yksi serti sieltä ja 350 m viiden koiran lähdössä paras lähtö ja loppuun asti pidetty ykkössija.

Mulla on taas jotain postausideoita, mutta katsotaan lähteekö tämä yhtään käyntiin. Toivottavasti joku lukee näitä juttuja vielä.

3 kommenttia: