Kaverit

Äitini koirat, eli Karman semilauma


Nipsu
Lekurin Ettan
KoiraNet

Nipsu on yksi maailman upeimmista koirista. Sillä on omat kierot juttunsa ja valikoiva maku ihmisten ja koirien suhteen, mutta se kaikki tekee siitä niin hauskan. Se osaa hirveän määrän sanoja. Sen takia joudutaan käyttämään kiertoilmauksia, mutta pian se oppii nekin. Se on hurjan älykäs ja meidän porukan johtaja.
Nuppu
Täysikuun Äidinnuppu
KoiraNet

Tämä koira on porukan terroristi, hiljainen yllättäjä, komentaja ja whippet, joka hyppää koirapuistossa syliin, koska se on epäilyttävä. Nuppua ärsyttää liika häslääminen ja sekoilu ja toisinaan myös meidän nuorimmaisten leikkiminen vaikka vähän kauempanakin. Kuitenkin, Nupsi on suloinen, helposti paleleva sylikoira, joka ei voi lähteä radalle juoksemaan, jos äiti ei juokse perässä.
Viiu
Jewgenistajan Hilda Hulvaton
KoiraNet

Viiu on Karman paras kaveri. Se on sairaan hyväntuulinen, lempeä koira. Sellainen tyytyväinen yksilö. Ei sillä tavalla tyhmä, mutta huoleton, joten välillä antaa itsestään vähän pöhkön kuvan. Esim. kun koko remmi on ulkona ja äidin auton ääni ehkä kuuluu, Viiu juoksee sisälle katsomaan ikkunasta, tuleeko se. Ehkä hää on vain tapojensa orja (:

Viiu on tosi nopea, iloinen ja suurikokoinen penneli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti