tiistai 30. joulukuuta 2014

Uusia leluja

Meillä on tapana jättää tytöille jotain puuhaa kun lähdemme kotoa. Varsinkin Jaffalla on ollut kovastikin taipumuksia keksiä sitä puuhaa itsekin, joten huonekalujen ja kodin pintamateriaalien säästämiseksi koitamme suunnata sen puuhakkuutta toivomiimme kohteisiin. Olen huomannut, että kaikki lomien lopetukset ja erilaiset asunnon vaihdokset ovat sujuneet paremmin runsaan liikunnan sekä erilaisten aktivontilelujen avulla. Näistä voisin kirjoitella joskus enemmänkin, mutta nyt esittelen vain nämä uudet.

Tänään minun piti vain pikaisesti hakea lihoja eläinkaupasta, mutta sitten ihan hyvän tarjouksen huomattuani löysin itseni leluhyllyltä.

Uudet ovat Nina Ottoson Dog Pyramid, Kong Genious sekä Busy Buddy tug-a-jug (köydellä varustettu pullo). Nämä ovat kaikki vähän vaikeampia kuin mitä meillä on aikaisemmin ollut. (Jos ei siis lasketa Buster Food Cubea, joka jaksoi mahdottomuudessaan kiinnostaa meidän koiria noin 5 sekuntia.)

Ja juu, näitähän ei saisi jättää koirille ilman vahtimista. Kuitenkin verrattuna lasikuitutapettiin, kevyttasoitteeseen, lateksimaaliin tai moniin muihin kotona lojuviin asioihin mielestäni kuitenkin aika pieni riski, että aktivointileluista niellään mitään, mikä ei koiran mahaan kuulu..

2 kommenttia:

  1. Täytyypä heti udella, että testasitteko jo tuota pulloa? Oliko toimivuudeltaan ja kestävyydeltään millainen? Olen nimittäin pohtinut hankkivani jonkin tuollaisen seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Nina Ottosonin vaaleanpunainen lelu? Se on tosi kovaa muovia ainakin ja ei ole helpoimmasta päästä kun tuossa on vain yksi reikä. Alaosa on painavampi, joten se kääntyy heti takaisin pystyyn, eli sitä saa varmaan paiskata ihan kunnolla ennen kuin sieltä saa mitään ulos. Kokeiluun tämä ei vielä ole mennyt, kun koirat ovat olleet niin vähän pyhien aikaan keskenään.

      Poista